ringo-gibraltar.jpgdkch bwsg03 besg04 finch dchvdh gbzch intch ltch lvch lvw06 luxch estch btw06 baltch dchklb pw07 usch ptch sich
Zalazar Yahoo
01.09.2000 - 28.01.2010.


Torsdag d.28/1 - 10 fik vi en meget meget trist opringning ........  Ringo var ikke mere !!!
Det viste sig, at han var uhelbredelig syg af kræft og Ghita måtte tage det sværeste, men rigtige valg, at få ham aflivet. Vi var informeret om, at Ringo var syg, men det var først efter undersøgelse på Landbohøjskolen, at diagnosen blev stillet.
Ringo blev født i et kuld på 4 hvalpe, 2 af hvert køn. Faderen er ch ¨ Tam O'shanter's In The Nick Of Time¨, som Ringo kom til at dele sit liv med, og han er heldivis stadig i fin form. Hans mor  ¨Zalazar Special Edition¨ blev, foruden Y-kuldet, også mor til vores W-kuldet, inden hun flyttede til Irland.
Selv beholdt vi Zalazar Yummy Yummy, som bla. er mor til ch Zalazar La Belle. Ringo blev heldigvis far til flere hvalpe, deriblandt ¨Sweet Beauty Keswich Codlin, som allerede har klaret sig pænt på udstillingerne. Selv havde vi ikke held til at bruge Ringo i vores opdræt ....... vi  prøvede flere gange, desværre uden held, måske vi får held med en af hans sønner......
Ghita og Ringo havde et fantastisk samarbejde, når de var på udstilling og de har været på rigtig mange rejser sammen. Alle disse rejser og udstillinger har betydet, at Ringo er den Cairn Terrier, der har flest registrerede nationale championater foruden diverse sieger- og vindertitler .
Vi sender Ringo's ejere varme tanker og takker for, at Ringo havde et godt liv blandt mennesker, som elskede ham.
 Billedet viser Ringo lidt vindomsust på sydspidsen af Gibraltar, som vi besøgte sammen på en af vores dejlige udstillingsrejser.