Hvalpe

Hvalpene er 3 uger

Så er hvalpene 3 uger, har fået toilet i kravlegården samt 1. ormekur og første måltid.

Vi måtte tage afsked med en lille han

Vi måtte desværre tage afsked med en lille han på 6 dagen. Dyrlægen kunne ikke finde nogen grund, men han kom bare aldrig rigtig i gang ❤️ De 5 andre er nogle dejlige basser, som Tesla passer så flot og nu er det snart tid til øjne.

Hvalpe født 22.12.2019

Zalazar Cairn Terrier hvalpeTesla har leveret 6 julegaver før tid.
Den 22. december leverede hun 6 hvalpe på 2 timer. Alle ser ud til at være røde, rødbrindle og én ser ud til at være hvedefarvet.

Tesla er dejlig tyk

Zalazar Cairn Terrier hvalpeTesla er kommet hjem og hun er dejlig tyk. Vi forventer fødsel inden for 6-7 dage

Badebassin

Zalazar Cairn Terrier hvalpeVinni er så glad for badebassinet! Lisa & Itsy nøjes med at kigge på.

2. vaccination af hvalpene

Så er hvalpene 12 uger! Det er gået stærkt... I dag var det så tid for 2. vaccination og rabies. På klinnikken fik de hilst på lidt forskellige bl.a. en familie Yorkshire terriers. Efter de var færdige gik vi en lille tur i det skønne vejr.

3 hvalpe på tur

På varm eftermiddags tur med Lisa, Itsy & Holger, som også forsøgte at spise alle valmuerne.
Rød snor Zalazar Det Er Ganske Vist/ Itsy
Brun snor Zalazar Tommelise/ Lisa
Beige snor Zalazar Holger Danske/Holger

Vaccination af hvalpe

Så er hvalpene blevet 8 uger gl. I dag var det blevet tid til at besøge Årslev Dyreklinik for sundhedscheck og vaccination. De var alle fine og tog det i “stiv pote”. På vej hjem var det tid for en tissepause og leg i det grønne.

Så har hvalpene fået navne

Så har hvalpene fået navne. De 2 drenge hedder Zalazar Holger Danske og Zalazar Lille Tuk. Pigerne hedder Zalazar Tommelise og Zalazar Det Er Ganske Vist!

Så er eventyr kuldet 14 dage

Så er eventyr kuldet 14 dage. Der er endnu ingen der har fået øjne, men alle tager godt på og er meget livlige. Maia er en rigtig god mor❤️

Hvalpene rejser hjemmefra

Så rejste de 3 af hvalpene hjemmefra 😢 Vinni bliver her. Vi ønsker Marianne, Eva og Tania tillykke med deres nye familiemedlem og mange gode hundeår sammen.

Hvalpene til vaccination hos dyrlægen

Zalazar Cairn Terrier hvalpeI dag var hvalpene til dyrlægecheck og 1. vaccination. Dyrlægen var begejstret! 
Det er nogle skønne sunde hvalpe, som tog det hele i stiv pote. Efter dyrlægebesøget kørte vi ned til “onkel Mickey og mormor & morfar” som vi skal tilbringe weekenden hos.
I morgen er de 8 uger og om 14 dage rejser de hjemmefra....

Hvalpene blev chipped

Zalazar Cairn Terrier hvalpeI dag kom K K Jensen, Id markør for DKK, og chippede hvalpene og på fredag skal hvalpene til dyrlæge og vaccineres.

Himlen har fået en ny lille smuk stjerne

181102lillepigeHimlen har fået en ny lille smuk stjerne.
I dag måtte vi tage en meget svær beslutning og sige farvel til Zalazar You Could Be Mine, pga en udposning på spiserøret, som gjorde at hun fejlsynker og kastede sin mad op. Det er ikke muligt at operere. Det var planen at hun skulle igennem en større undersøgelse når hun blev 8 uger. Men her til morgen stod det klart, at vi ikke kunne vente en uge mere.... Sov sødt lille put

Hvalpene er nu 4 uger

Så er hvalpene blevet 4 uger og nu sker der rigtig meget! De er begyndt at komme udenfor i korte perioder og det nyder de. De begynder så småt at udforske deres omgivelser og på alene pote 😉

Det er hårdt at være 3,5 uge gammel

Hold op, det er hårdt at være 3,5 uger gl. Vi spiser, sover, spiser laver en lille pølle, bider lidt i søsters øre, sover, spiser, tisser og sover lidt igen

Så har hvalpene fået navne

Zalazar Cairn Terrier hvalpeSå har hvalpene fået navne:

❤️ Zalazar You Win Again
❤️ Zalazar You Could Be Mine
❤️ Zalazar You Light Up My Life
💙 Zalazar You Make Me Happy
💙 Zalazar You Never Walk Alone

De voksne gider ikke altid at lege

Cairn Terrier Zalazar ExtraordinaireTango er i dag 10 uger og ørerne stritter (det meste af tiden). Der er vældig meget gang i ham og de voksne gider ikke altid at lege. Så her til morgen forsøgte han at invitere fiskene til leg .... det var ikke nogen succes.

Hos dyrlægen

Så har Tango været på besøg hos dyrlægerne hvor han blev født d.17/4-18. Det var så sjovt ! Han legede med en Sheltie hvalp som syntes Tango var lidt for voldsom og en dejlig tysk ruhårs tæve på 5 år , men hun skulle side eller ligge stille....øv ! Vægten siger 2,5 kg og han er sund og meget frisk og så dygtig til at bide i dyrlægens stetoskop. Næste gang skal han også vaccineres mod rabies

Ny legekammerat #3

I dag er Tango 8 uger og vi var så heldige at få besøg af Pinot, som er en Maltser/pudel på samme alder og størrelse. Hold da op hvor var det godt at lege med en anden hvalp.

Ny legekammerat #2

I dag er Tango 8 uger og vi var så heldige at få besøg af Pinot, som er en Maltser/pudel på samme alder og størrelse. Hold da op hvor var det godt at lege med en anden hvalp.

Ny legekammerat #1

I dag er Tango 8 uger og vi var så heldige at få besøg af Pinot, som er en Maltser/pudel på samme alder og størrelse. Hold da op hvor var det godt at lege med en anden hvalp.

Skarpe tænder

Så bliver bettemand allerede 7 uger gl.
Han har rigtig mange skarpe tænder og kunne helt bestemt godt bruge nogle brødre til at slås med!

Fred og ro i den lille familie

Der er fred og ro i den lille familie. Stacie nyder sin søn som vokser godt og nu på sin 6 levedag vejer 440 g

Hvalpe på marken

Hvalpene var her til aften ude på marken sammen med Holly, Maia & Dawny.

Hvalpene flytter hjemmefra

3 af hvalpene er flyttet hjemmefra. De resterende 3 må vente lidt endnu, idet de skal flytte til udlandet.

Tur til stranden med hvalpene

Tur til Aborg Strand med 4 stk 9 uger gl hvalpe.... det var vældig sjovt. 
De fik badet, spist krabbeskjolde & tang, gik på badebro, hilste på mange mennesker og et par store hunde.
Zalazar Wannabe, Why Look Back, Who's That Girl & What Dreams Are Made of.

6 Cairn Terrier hvalpe løs i Tusindårsskoven

I dag var hvalpene på besøg på Skibhus dyreklinik for at få et sundheds eftersyn og de første vacciner. De var som forventet i topform  ? 
Vi gjorde holdt på hjemvejen for at gå en tur i Tusindårsskoven.


Hvalpene er blevet chippet

Så er hvalpene blevet chippet af K.K.Jensen og jeg har fået deres stambøger. KK er en meget erfaren mand og hvalpene sagde heller ikke en lyd. Nu er halsbåndene taget af .... kan du se hvem der er hvem? Hvis vi er i tvivl, har vi en skanner