Highlights

USA

UNITED WE STAND

Fettercairn Joachim

16 september 2001 rejste vi til USA medbringende en 11 uger gl. hvalp og Fettercairn Joachim. Det var en meget speciel og intens oplevelse pga det, som var sket i New York 6 dage forinden.

Suzee Bidegain, som vi skulle besøge og som hundene skulle bo hos, havde meldt Joachim til en udstilling i Riverside 29-30.9.2001.

Det var for mig en helt utrolig oplevelse ....... Morgenen var VARM meget varm. Vi ankom til udstillingen, imponerende setups på et vidunderligt udstillingsområde. Intensiteten da udstillingen begyndte med 2 minuters stilhed for at mindes de faldne 11/9.

Varmen var enorm 42 °C , Mette havde sin sorte jakke på (den var varm!). Jeg var ikke rigtig bekendt med udstillingssystemet, så jeg blev stående i ringen da Joachim var bedømt, indtil jeg hørte folk kalde mig ind under teltdugen, hvor både hund & jeg straks blev tilbudt vand/isterninger.

Joachim & jeg havde en god debut på de Amerikanske udstillinger, da vi vandt Winners dog (svarer til at få han cert) & Best of Winners (vandt over den tæve som havde vundet) men tabte i BIR til en champion han.

I USA går Champions (både hanner & tæver) direkte til BIR uden forbedømmelse!

Joachim blev hurtig usa champion og sluttede 2002 som Årets Cairn # 9 i USA