Highlights

Guldnål Dansk Terrier Klub's Guldnål

Det var en meget stor og glædelig overraskelse, da jeg, som det kan ses af billedet samt nedenstående tekst, på Chantelou udstillingen i Frederiksværk 12. Juni 2005 fik overrakt DTK's guldnål.

"Du får denne hædersbevisning for dig store arbejde for klubben igennem årene og for dit utroligt dejlige og flotte opdræt af Cairn Terrier.

Du har været medlem af DTK fra 1982 Medlem af Cairngruppen siden dens oprettelse i 1985 Siddet i DTK’s bestyrelsen 1995-1997 Har også siddet i Lokaludvalg Fyn - senere kreds 7 i en årrække, dels som formand og dels som menigt B-medlem Har været racerepræsentant fra 2000, nu ansvarshavende

Mette er en dedikeret opdrætter og medindehaver af Kennel Zalazar, hvilket kennelnavn vi ofte støder på inden for Cairn Terrier.

De første hunde i Mettes opdræt var fra Kennel Cairndy v/Helle Lund Christensen. Mette har holdt godt fast i denne type, hvilket har givet pote i opdræt og udstillinger.

Mette er også en meget dygtig trimmer og har haft egen salon siden 1988 og er for øvrigt udlært hos Peter Hage. Der er 13 champions fra eget opdræt, heraf 4 INTCH.

En af de rigtig godt kendte Cairn’er er multich. Zalazar Jackpot som har flere BIS-sejre både i DKK- og DTK-regi.Jackpot blev Årets avlshund i DTK både i 2001, 2003 og 2004 samt årets senior i 2001. Mette er samtidig blevet Årets DTK-opdrætter i 2001, 2003 og 2004.

Så man kan vist roligt sige at Mette er en af dem der er gået helt i hundene!!!!!!!!!!

Vi håber at du vil bære denne hædersbevisning med stolthed, når du er ude at holde trimmekurser eller fremvise dine hunde i den store vide verden.

HJERTELIG TILLYKKE"

På Bestyrelsens vegne, Vibeke Sørensen